tisdag 15 juli 2008

Ännu en bra film!


Berättelsen om Narnia: Prins Caspian
4+ av 5 möjliga
De fyra syskonen Pevensie transporteras magiskt tillbaka till Narnia,
där 1 300 år har passerat.
Narnia har erövrats av telmariner och den onde och hänsynslöse
Kung Miraz styr med järnhand.
Lucy, Edmund, Peter och Susan möter den rätta arvingen till tronen,
unge Prins Caspian.
Caspian håller sig gömd då hans farbror Miraz är ute efter att mörda honom för att på så sätt kunna göra sin egen nyfödde son till tronarvinge.
Syskonen Pevensie och Prins Caspian ger sig iväg på en märklig och spännande resa för att hitta Aslan och rädda Narnias framtid.
I sin kamp får de hjälp av den vänlige Röddvärgen Trumpkin, en modig talande mus vid namn Ripipip, den kloke och intelligenta grävlingen
Tryffelsnok och Svartdvärgen Nikabrik.De fyra syskonen Pevensie transporteras magiskt tillbaka till Narnia, där 1 300 år har passerat.
Narnia har erövrats av telmariner och den onde och hänsynslöse Kung Miraz styr med järnhand.Lucy, Edmund, Peter och Susan möter den rätta arvingen till tronen,
unge Prins Caspian. Caspian håller sig gömd då hans farbror Miraz är ute efter att mörda honom för att på så sätt kunna göra sin egen nyfödde son till tronarvinge.
Syskonen Pevensie och Prins Caspian ger sig iväg på en märklig och spännande resa för att hitta Aslan och rädda Narnias framtid.
I sin kamp får de hjälp av den vänlige Röddvärgen Trumpkin, en modig talande mus vid namn Ripipip, den kloke och intelligenta grävlingen Tryffelsnok och Svartdvärgen Nikabrik.

Inga kommentarer: